söndag 5 september 2010

Dagens nyhet!

Senaste alstret blev ett uppslag med foton från vår förlovningsdag. Vänstersidan är jag nöjd med, men något är det som inte stämmer med högerersidan. Vet inte vad bara...Spetsen är något jag hittade i min mammas gömmor. Hjärtarna är några chipboard-saker som jag har embossat för att ändra färg på, sen har jag dekorerat dem med pearlmaker.En fjäril på det ena mönsterpappret har fått sällskap av ytterligare ett par fjärilsdekosrationer. Bilderna är fästade med öljetter. Bokstäverna är thickers som jag har målat med akrylfärg. Upptäckte dock att penslarna jag hade köpt var på tok för hårda, så det blir till att köpa nya penslar nästa gång jag har möjlighet...

8 kommentarer:

 1. Fina färger och ett minne värt att bevara!

  Sofie

  SvaraRadera
 2. Härligt med en dubbel-LO från en så viktig dag!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig LO!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det ser jättefint ut. Om du tycker att något saknas så skulle jag sätta en blomma i det högra nedre hörnet så att blommorna bildar en visuell triangel, det är ett sånt där designknep jag har lärt mig :-)
  KRAM /veronica

  SvaraRadera
 5. Tack för era fina kommentarer! Det där med blomman i högerhörnet ska jag prova! Uppdaterar igen när det är gjort. Tusen tack för tipset! :)

  SvaraRadera
 6. Så fin! Jag gillar att du gjort en dubbel LO.. Det får jag aldrig till själv.. :S
  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 7. Nu har jag lagt till en liten blomma på högersidan. Bloggen är uppdaterad!

  SvaraRadera