måndag 30 januari 2012

Ett par nya LOs (en med blommor!!!)

Hemma igen från föräldrarna blir tillfällena då jag hinner/orkar scrappa så många. Men nu har jag fått till ett par LOs. Den första började jag göra när jag var hos föräldrarna, och nu har jag äntligen fått gjort den färdig. Lite lycklig är jag att jag har gjort en LO där jag har fått till det där med en massa blommor! :)
En blå cs som jag har kladdat med Gesso på. Innan Gesson torkade "stämplade" jag med änden av en hushållspappersrulle över pappret. I de ringarna stämplade jag sedan med en liten hjärtstämpel. Färgerna Distress ink Walnut Stain och Faded Jeans. Pappren är dels lite wellpapp från Slöjddetaljer och ett papper jag hade hemma som jag inte vet var det kommer ifrån. Bokstäverna är chipboard som jag målat vit akrylfärg på, sprayat med mist.

Blommorna i närbild. De större blommorna har jag gjort själv efter den här videon. En charm från Scrapbookeriet fullbordade det hela. 

Journaling med vit penna i kanten på LOn.


Den andra LOn är lite "enklare". Om jag är väldigt nöjd med mycket i den förra LOn finns det en hel massa saker som jag är mindre nöjd med i denna. Klantiga jag har gjort en hel massa småmisstag med den. Även om resultatet blev hyfsat ser jag nog på den mer som en LO som jag lärt mig mycket av, snarare än en LO som närmar sig perfektion... Så här ser den ut i alla fall:
Brun cs och papper i rosa/brun/vitt. Pappret med blommor och fjärilar hade jag hemma och vet ej ursprunget. Det randiga mönsterpappret är från Best Creation.

Ett par blommer som deko. Den virkade delen av dem har jag fått på köpet av någon när jag köpte något från någon på Svensk Scrapbooking. (Kan ha varit Lillblomman, men jag är inte säker...)

12 kommentarer:

 1. Snyggt!!
  Gillar blomstren:)
  Läcker bakgrund på strand LO:n känns verkligen som en sommar på stranden.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Tänk så olika man kan tycka - jag tycker den rosabruna är jättehärlig. :) Den översta var också fin men jag tycker att du fått till kompositionen och dekorationerna så snyggt på den understa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är egentligen inte kompositionen jag är missnöjd med, utan snarare min egen "inkompetens" som scrappare. Den som gör att jag t ex får fläckar på foton och limfläckar där det inte ska vara några limfläckar... :)

   Radera
 3. De var väl jättefina bägge två, och inte ser jag några missar...förresten, ofta är det ju missarna som gör att man utvecklas *S* Jag gör missar hela tiden och får tänka ett varv till...

  Ha det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Visst har du rätt, det är misstagen man lär sig av! Och därför är jag på ett sätt lite tacksam när jag gör dem... :)

   Radera
 4. Åh så härliga! Precis i min smak=) Många härliga detaljer.

  Ha det bäst! Hälsn Sandra

  SvaraRadera
 5. Jätte fina LO´s du gjort :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 6. Jättefina båda två! Men jag tackar extra mycket för sommarkänslan i den översta. Det behövs just nu. :-)

  SvaraRadera