tisdag 17 januari 2012

Kort till Henrik

Sambon har namnsdag om ett par dagar, så jag har gjort ett kort till honom. Eftersom jag var på Slöjddetaljer i går och bl a köpte mina första mister, kunde jag inte låta bli att använda dem. Kortbasen är köpt på Slöjddetaljer vid ett tidigare tillfälle. Bokstavsmaskerna som jag använt till utsidan på kortet är Tim Holtz. Prickarna är lite glittergel som jag hade hemma.
På insidan har jag satt lite av YouDos washitape och gjort ett kort med alutape. Lite nätpapper och ett chipboardhjärta under tapen. Lite akrylfärg och mist ovanpå tapen och samma glittergel som på utsidan, och - Voila!!
Texten på insidan har jag skrivit för hand. Tyvärr skriver jag inte så snyggt. Skulle givetvis ha stämplat och embossat Grattis, men det är lätt att vara efterklok. Och även om misstag inte är så roliga i stunden, är det av dem man lär sig. I dag är jag med andra ord en lite bättre scrappare än jag var i går när jag vaknade! :D

I dag tog jag förresten fotona i dagsljus på mina föräldrars altan. Färgerna blev mycket bättre. Jag måste helt enkelt lära mig att ha tålamod till att fota mina alster i dagsljus!

2 kommentarer:

  1. Herlig mandig. Stilig med effektene av metalltapen inni!

    SvaraRadera
  2. läckert kort! texten är ursnygg!!

    SvaraRadera