tisdag 6 mars 2012

Scrapmarans resultat

Åh! Vad kul jag hade!
Ja, i lördags alltså, på Scrapbookeriets scrapmara! Många timmar i kreativt tillstånd! Många nya, trevliga bekantskaper, och några ganska nya bekantskaper som jag börjar tänka på som mina scrapvänner. Och mycket gott att äta! Här några bilder på mig och på de alster jag fick till.

Jag i full aktion.

Under dagen fanns en del utmaningar man kunde delta i. I första utmaningen kunde man rösta på vilket alster man ville skulle vinna. Dessutom var det en vinst som lottades ut. De andra två utmaningarna var det bara lotten som avgjorde vart prisen skulle hamna.

Här är mitt bidrag till dagens första utmaning, "bingobrickan". Man skulle välja en rad i en 4x4-rutors "bingobricka". Varje ruta i brickan innehöll en dekoration som skulle vara med i det man skapade. Jag valde en rad som innhöll orden: metall, tag, rosett och "4 av valfri". De fyra valfria blev för mig fyra blingstenar. Tre på framsidan...
...och en på insidan! (Nej, tyvärr. Jag vann inte utmaningen, men jag är nöjd ändå!) Det här kortet kommer en av mina bästa väninnor få när hon fyller år om någon månad!
Nästa utmaning innebar att skapa utifrån en skiss som jag tror Liselott, DT föt scrapbookeriet, hade gjort. Mitt bidrag till den utmaningen blev denna LO, som ska bli förstasida i sonens album. (Nej. Vann inget i den utmaningen heller.)
Tredje och sista utmaningen för dagen innebar att våra kreationer skulle skapas av materialet i ett kit som Susanne på Scrapbookeriet hade satt samman. Vi fick inte lägga till egna dekos och var tvungna att använda lite av allt. Paketet bestod av ett mönsterpapper med små gula och röda blommor, ett gult, ett rött och ett grönt cs, en bit grön spets, ett utstansat hjärta, ett par blommor, några röda genomskinliga halvkulor, ett par gröna små brads, och ett par metallblommor att sätta bradsen i.  Det jag åstadkom ser ni här ovan. För mig var det de gröna delarna som ställde till det. Dem gillade jag inte alls, men jag gjorde några "jordgubbsplantor" av dem. Kan väl inte påstå att jag är jättenöjd med LOn, men jag fick i alla fall scrappat ett par foton som har legat på vänt länge! Eftersom jag inte kom ihåg när korten är tagna har jag lämnat plats för datum på den lilla gula "bannern" längst ner på vänstersidan av LOn.
(Nope! Ingen vinst nu heller... Turen var inte på min sida i lördags.)
Efter alla utmaningar scrappade jag dotterns första dagiskort. En enkel LO där jag är helnöjd med det randiga pappret som match hennes randiga klänning. De stora bokstäverna är målade med röd akrylfärg. Jag har tänkt att lägga till en jounalingtext i efterhand där jag skriver lite om dotterns första år på dagis.

Utöver detta påbörjade jag en förstasida till mitt och sambons album. Den LOn blev inte klar, så den väljer jag att inte visa nu.

Undrar ni över något om material och dylikt, eller om något helt annat, är det bara att fråga!

Det var det hela från mig idag!
Go'kväll Scrap-Sverige! :)

3 kommentarer:

 1. Va roligt att du vill vara med :)

  Jösses vad duktig du är, korten är verkligen superfina! :D Ska sätta mig & kika runt här inne nu tänkte jag :)

  SvaraRadera
 2. Superfint kort, snygg färgkombinstion.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina alster du har skapat, gillade särskilt mycket det första kortet. Själv är jag hopplöst dålig på att skapa på maror. Men man har roligt och hittar inspiration och det är ju det viktigaste.

  SvaraRadera