torsdag 16 februari 2012

Distress-dutts-förvaring

Förvaring har fått en ny betydelse i och med mitt scrappande. Smarta lösningar är guld värda. Här är mitt bidrag till förvaringslösningar: En låda till "Distressduttar"! För en tid sedan fick jag tipset att man kunde sätta foamen under Distressdynorna med hjälp av kardborreband. Tyckte det lät som en god idé, så jag provade. Men, nej! Det var inte min grej. Det gick inte stapla dynorna på samma sätt längre, och de tog större plats. För någon vecka sedan, på en scrapträff var det en av de andra deltagarna som hade sina "fingerduttar" i en låda med små fack. Då fick jag idén att det kanske skulle kunna gå att kombinera "fingerdutts-" och foamförvaring. Resultatet ser ni här:

 Locket. Klätt med Tim Holtz-papper - vad annars?! Bokstäverna är givetvis oxå TH. En plastfilm i mitten så att man lätt ska se vad som finns i lådan.

 Inuti. Trettiotvå små fack.

Jo, jag vet. Distress Inks finns i fler än 32 färger, men jag har inte så många än. Inte så många duttar heller (står på inköpslistan). Men jag tänker att jag kan bygga ut lådan när jag växer ur den!

 Facken är numrerade för att kunna hålla koll på vilka duttar som går till vilken färg.

Den här färgkartan skrev jag ut härifrån. Siffrorna i lådan motsvarar siffrorna på färgkartan.

Som sagt: Mitt bidrag till förvaringslösningar av scrapverktyg. Om den nu inte redan är uppfunnen av någon annan...


5 kommentarer:

 1. Den här gillar jag, så kanske jag skall göra!

  Kram

  SvaraRadera
 2. En jättesmart förvaring
  Tack för tipset

  Ha en underbar helg
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Vilken smart förvaring! Den kommer jag nog att härma ;-) Just nu ligger alla mina huller om buller i en liten låda :-/

  SvaraRadera